Anunt

Anul acesta este un an foarte special pentru toată lumea. Pentru a evita amânarea ediției 2020, din cauza situației globale cauzate de virusul covid-19, am luat decizia de a ține această ediție online. Veți putea viziona filmele pe pagina noastră și veți putea vota filmul preferat pentru premiul publicului. De asemenea, membrii juriului nostru vor decide premiul pentru cel mai bun scurtmetraj, premiul pentru cel mai bun regizor și premiul pentru cel mai bun scenariu. Programul festivalului rămâne 30 iulie - 2 august.

Prezentare

Film 4 Fun este un festival de film de comedie din Romania care a ajuns anul acesta la cea de-a 12-a editie. Editiile anterioare au onorat actori, regizori si scenaristi romani care, in perioada comunista si in primul deceniu de dupa revolutie, au folosit comedia ca un instrument de supravietuire.

Film 4 Fun se desfasoara intre 30 iulie - 2 august la Sinaia, un oras popular pentru vacantele turistilor din Muntii Carpati si este la doar o ora si jumatate de Bucuresti, cel mai mare oras si capitala Romaniei.