Prezentare

Cunostintele culturale sunt esentiale pentru dezvoltarea personala a copiilor, adolescentilor si tinerilor, de fapt a intregii societati. Cultura trebuie perceputa ca fiind o componenta importanta in formarea fiecarui tanar si privita ca unul dintre aspectele esentiale ale educatiei acestora.

Fundatia Cine Remember a luat nastere in anul 2008 din initiativa unui grup de profesionisti cu experienta in arta cinematografica. Scopul nostru declarat este promovarea filmului romanesc si a noilor generatii de cineasti, in incercarea de a readuce publicul in salile de cinema.

Experientele ultimilor ani demonstreaza ca evolutia filmului romanesc se afla din nou pe pe o curba ascendenta, dupa o lunga perioada de supravietuire intr-o mare de nepasare. Stacheta este ridicata de la an la an cu fiecare participare in festivalurile internationale sau autohtone de film, cu fiecare premiu castigat.

Asistam in clipa de fata in mod evident la un schimb de generatii. Tinerii cineasti ce parasesc bancile facultatii trebuie sustinuti in efortul lor de a-si demonstra talentul si profesionalismul, incurajand in acelasi timp competitia si impunerea unor noi standarde de calitate.

Dragi prieteni,

Numaram zilele pana la cea de-a 11 editie a festivalului international de film FILM 4 FUN! Numele meu este Laura Baron si sunt Fondatoarea si Directorul festivalului; este de placerea mea sa va prezint pagina noastra oficiala! In perioada 1-4 august 2019, Sinaia va fi gazda a numeroase premiere cinematografice, expozitii foto si invitati din industria cinematografica nationala si internationala. Acest an va fi unul cu totul special deoarece de acum inainte, vom avea participare internationala!

Cu mare bucurie sa va intalnesc si profund recunoascatoare pentru participarea dvs,

Cu stima,

Laura Baron
Fondator si Director Festival